Buitenschoolse opvang

Is de school (nog) dicht maar kan of wil uw kind nog niet naar huis? Dan kunt uw kind gebruik maken van onze buitenschoolse opvang. 

Voor schoolgaande kinderen (4-13 jaar) organiseren wij in samenwerking met de school buitenschoolse opvang. Deze opvang sluit aan bij de schooltijden. In de ochtend, de voorschoolse opvang ( VSO) en naschooltijd de BSO (buitenschoolse opvang). Tijdens vakanties en studiedagen van de school bieden wij dagopvang aan. 

Voorschoolse opvang 

Wij vangen de kinderen op zodat zij in alle rust aan de dag kunnen beginnen. Als de school begint brengen wij ze naar de klas, de oudste kinderen lopen zelf naar de klas. Dit bieden wij momenteel in de gemeente Voorst alleen aan op Educatief Centrum De Bongerd. 

Buitenschoolse opvang 

Na schooltijd kunnen de kinderen naar de BSO komen. Een ‘huiskamer’ mét activiteiten.  Wij vinden het belangrijk dat kinderen een veilige basis kennen daarom werken wij met vaste basisgroepen begeleid door ’eigen’ pedagogische medewerkers. Onze medewerkers bedenken activiteiten waarbij bij alle competenties van kinderen worden gestimuleerd. Het staat kinderen vrij om hier aan mee te doen of niet.  

Vakantieopvang  

Tijdens schoolvakanties en studiedagen van de school bieden wij dagopvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De opvang wordt ingevuld met activiteiten rond een thema en waar mogelijk met uitstapjes buiten de deur. Op nationale feestdagen is de opvang gesloten. Dit bieden wij momenteel in de gemeente Voorst alleen aan op Educatief Centrum De Bongerd. 

Inschrijven

U kunt uw kind aanmelden voor een van de opvanglocaties via het inschrijfformulier. U ontvangt dit formulier tijdens het kennismakingsgesprek op de locatie of u kunt het via onderstaande link per locatie openen.

Kennismakingsgesprek

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Gezellig, u bent van harte welkom! Neem hiervoor (telefonisch) contact op met een medewerker van de locatie die u graag wil bezoeken. U vindt de contactgegevens hier.

gemeente
Voorst

Terwolde

Educatief centrum de Bongerd
Vaassenseweg 3
7396 NA Terwolde
0571 - 291 614
www.debongerd-terwolde.nl

Voorst

PSG De Wiekslag
Tijmstraat 2
7383 XR Voorst
0575 - 501552
www.dewiekslagvoorst.nl

Wilp

PSG Hagewinde
Kerkstraat 14
7384 AS Wilp
0571 - 261 653
www.kchagewinde.nl

Wilp-Achterhoek

Kindcentrum Wilp Achterhoek
Zwarte Kolkstraat 80
7384 DE Wilp
055 - 3231680
www.kcwilpachterhoek.nl